Contact

Jan van de Ven

Contact Form

Ik ben altijd zeer actief op het forum, op Twitter en in het algemeen, als je iets van mij nodig hebt, u mij bereiken op:

Voor uw gemak, hier is een lijst van al mijn bieren van dit jaar concurrentie: Ik ben blij om dit jaar de inzending van Kastvergelijk de Bitter te presenteren. Het heeft een indrukwekkend label dat elke drinker zal aanspreken. Het is een klassiek bruin bier van een Duitse brouwerij, het Bitterbier. Meer info over dit bier vindt u op de website: Dit bier is zeer goed uitgebalanceerd met een mooie bitterheid en de fruitige hop is in goede hoeveelheden aanwezig. Het aroma is vrij sterk, zoals gebruikelijk, en het is heel goed gemengd met de karamel en karamel mout. De smaak is vrij eenvoudig maar goed, hoewel een beetje te zacht voor mijn smaak. Een zeer evenwichtig en smakelijk bier! Het bier werd ook goed ontvangen door de juryleden, met scores van: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

U ook een reactie achterlaten. Als u nieuw bent op deze blog, u zich ook abonneren op deze blog. Er is geen e-mail vereist, klik gewoon op de knop "Abonneren" bovenaan de blogpagina. En, als je wilt een kans om mijn occasionele artikelen te krijgen, evenals andere interessante en praktische informatie over de wereld van de drank koelkasten, u deelnemen aan mijn mailinglijst. Het is een geweldig idee om het laatste nieuws van onze vrienden te krijgen op de blog van Jan van de Ven. Ze zijn geweldig en zeer nuttig voor de lezers. De lijst heet de "Jan van de Ven's Drinking Club". U zich hier abonneren:http://www.jandvdven.nl/blog/about/newsletter-subscribe.php Als je denkt dat ik je op welke manier dan ook kan helpen, neem dan contact op. Hoe meer informatie we van je krijgen, hoe beter. En als je nog geen postadres hebt, maak je geen zorgen, ik maak er een voor je als je dat doet. Ik hoop dat dat genoeg is voor nu. Ik hoop dat je vond deze blog post nuttig.

Opening Hours