Hoe we geld verdienen

Jan van de Ven

Affiliate links kan problematisch zijn. Ze kunnen een manier zijn om links te krijgen zonder enig werk van onze kant. Of een manier om een paar extra dollars te verdienen zonder enig risico voor onze website. Een link is slechts een online link. Het heeft geen waarde. Het heeft geen speciale waarde. Als de site meer verkeer van de link ontvangt, kan dit resulteren in wat extra geld. Het is geen goedkeuring. Maar je moet niet vergeten dat zelfs een extreem kleine hoeveelheid geld is iets de moeite waard te doen. Je zien dat het werkt. U meer geld verdienen door te linken naar onze site, dan je door het drinken van een fles bier. Het kan ook een manier zijn om uw site beter te maken, door deze herkenbaarder en relevanter te maken voor uw doelgroep.

Hier is een link naar een product dat we denken dat is vrij uniek en interessant.

U mag onze producten of onze service niet kopen als u niet 100% tevreden bent en uw bestelling niet retourneren. Voor zover wij weten, geen enkel product dat in Nederland 'alcoholische dranken' genoemd kan worden. Als u anders denkt, bel of schrijf ons dan en wij vertellen u graag wat wij van nu zijn.

Houd er rekening mee dat u altijd de etiketten moet lezen, als ze aangeven dat alcoholische dranken alcohol bevatten, moet u dit doen. Als u drankjes koopt, zult u ze kopen met de beste bedoelingen. Als ze zeggen 'cognac' of 'cherry' moet je heel voorzichtig zijn als je ze drinkt en zich bewust zijn van wat er in je drankje. Gelieve niet drinken geen alcoholische drank als je in het huis bent als je jong bent, erg dronken of net na een paar drankjes hadden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan uw lichaam. Dit is de tweede post over alcohol. In het eerste bericht deelden we met u over de beste manier om uw bier en wijn thuis op te slaan.