Over Jan van

Jan van de Ven

Op sociale media vind je me met mijn foto en de hashtag #drinkenovaal, maar maak je geen zorgen als je daar geen account hebt. Mijn blog en de hashtag zijn mijn eigen.

Ik begon deze blog te posten over de beste drankjes in de wereld en ik ben er trots op te zeggen dat ik een van de weinige mensen die in staat is geweest om ze op een blog (er zijn anderen, maar ze zijn niet mijn blog). Mijn favoriete bieren van alle tijden zijn niet degenen die ik heb gedronken, maar degenen die ik heb geprobeerd en kan eerlijk zeggen dat ze de beste zijn. Daarom heb ik deze blog gemaakt. Als je van bier houdt of meer wilt weten over hoe je thuis goed bier maken, is dit de blog voor jou. Hier zijn de beste bier in de wereld, en wat ik heb gevonden om de beste te serveren aan mijn gasten. (De eerste drie staan ook in de top twee op de wereldlijst, en de vierde is de beste van het beste uit Nederland)

Mijn motto is "Ik hou van je drankje. Als het goed is, zal ik het houden". Als je van een goede drank houdt, klik dan op onderstaande link. Ik wil je ontmoeten.

We zijn voortdurend bezig met het web. Als je een probleem vindt op onze website, stuur dan gerust een reactie of een reactie in onze Facebook-groep. We zijn ook sponsor van vele evenementen in Amsterdam (Nederlandstalige, muziek, bierproeverij etc). Als ons werk je bevalt, deel dan onze berichten met je vrienden, familie en collega's op Facebook en Twitter. Wij heten u van harte welkom om u in te schrijven, te volgen en ons leuk te vinden. Als u uw steun wilt tonen, stellen wij het zeer op prijs als u deze website of een van de andere onderstaande knoppen wilt gebruiken om dit te doen. Als u een website-eigenaar bent die op de site vermeld wil worden, gebruik dan de onderstaande knop om ons uw gegevens te sturen.

Ik ben geboren in België en verhuisde op 14-jarige leeftijd naar Nederland. Mijn ouders zijn ook allebei autochtone Nederlanders, dus we kunnen goed met elkaar opschieten. Mijn passie voor bier begon in de jaren negentig toen ik flessen, blikjes en flessen met verschillende Belgische bieren begon te verzamelen die ik in mijn woonplaats niet kon vinden. Na een tijdje ontdekte ik de vele andere landen die een groot aantal heerlijke bier produceren, zoals Ierland, Duitsland en Denemarken. Ik begon een paar dingen te drinken, meestal gueuze, maar ook een beetje pils (en soms bier gemengd met cider of wijn). Later realiseerde ik me dat ik niet de enige was, dus besloot ik om een blog te beginnen over het onderwerp bierkoelkasten en bieropslag, en ik heb mijn avonturen en tips voor de afgelopen jaren op mijn blog gedeeld. Mijn passie voor deze blog groeide nadat ik een bezoek bracht aan Brugge (waar ik ook woon en werk) en zag deze kleine, ouderwetse bierkoelkast uit de vroege jaren 19

Mijn Ebook, dat heet 'Cleaning the Beverage Fridge' is verkrijgbaar via deze link, of op Kindle. En ook op andere platformen. Ik ben zeer actief op de Nederlandse biergemeenschap op Facebook en Twitter.

Vandaag, een post schreef ik op mijn oude blog. Het gaat om de nieuwe koelkast van de Suez Groep en suez's eerste koelkast die wordt geproduceerd in China. Als u een drank koelsysteem nodig hebt, Suez is een van de top vijf merken. Het bedrijf is een grote speler in de internationale koelmarkt en is een goede keuze voor de gemiddelde Nederlandse consument. Het bedrijf verkoopt ook zijn eigen koelkasten en opslageenheden voor levensmiddelen in Europa, de VS en andere delen van de wereld. De koelunits van Suez worden in Duitsland geproduceerd. Het merk heeft zich de laatste tijd meer ingespannen op de Nederlandse biermarkt, met name met een nieuwe reeks biermachines. Het bedrijf produceert momenteel ook een nieuwe koelkast voor zijn wijnbedrijf.

Toen ik deze blog in 2017 begon, voelde ik dat ik op een interessante manier over de koelkast en het gerelateerde onderwerp van mijn blog moest schrijven. Ik heb bloggen voor meer dan drie jaar en ik herinner me nog toen ik voor het eerst hoorde over de term 'icebox' toen. Ik heb geen beeld van de tijd, maar ik herinner me dat onder de indruk van hoe mooi de koelkast was. Ik herinner me nog het moment dat ik de koelkast ontvangen en mijn eerste gedachte was hoe kan deze koelkast zo mooi? Op dat moment was de koelkast een droom voor mij. Het ontwerp is uniek, de kleuren zijn geweldig en ik voel deze koelkast heeft een tijdloos design.

Maar er is meer in de koelkast dan schoonheid. Mijn inspiratie was het koele gevoel dat afkomstig is van het hebben van een koele koelkast met een vriezer-achtige top. Om dit gevoel te krijgen, ontwierp ik twee coole koelkast concept. De eerste is de koelkast met een open top waarmee u ijsjes, fruit of andere drankjes opslaan zonder de bovenkant te verstoren.