Wat is belangrijk bij het kopen van drankkoelkasten?

Jan van de Ven

het apparaat is cruciaal voor de werking en service van uw koelkast. Het zou eeuwig moeten duren. Dus u bent op zoek naar een drank koelkast die niet af te breken en die heeft een lange levensduur? Er zijn veel goede kwaliteit drank koelkasten in de markt, maar slechts twee die u zou overwegen te kopen op dit moment zijn onze producten: de E-Wine 8-Slot met 4 planken en de E-Wine 24-Slot met 6 planken.

De E-Wine 8-Slot heeft een inhoud van maximaal 64 liter (5 1/2 pint) en een houdbaarheid van ongeveer 3 jaar. Hij wordt aangedreven door een enkele 1200W voeding, een 12V DC voedingsadapter en een extra 240W wisselstroomadapter. De E-Wine 24-Slot is de grootte van een 2-liter fles en weegt slechts 8 pond (3 kg). Sehen Sie sich einen Platform Vg Vergleich an. De E-Wine 8-Slot is ontworpen met een lage temperatuur van -45 °C en een hoge temperatuur van 120 °C, dus het zal niet bevriezen in een aardbeving of een overstroming. Alle E-Wine units zijn ontworpen om te werken met standaard 12V voedingen (in tegenstelling tot een aparte 12V DC voeding). Dabei ist es womöglich stärker als Beamer Full Hd 1920x1080. Ze worden geleverd met een gratis handleiding (die beschikbaar is op alle E-Wine websites) en een 2-jaar garantie. Und das wird bemerkenswert sein, vergleicht man es mit drankenkoelkast vergelijk. Daarnaast is de E-Wine verkrijgbaar in 6 kleuren en in verschillende opslagcapaciteiten. De E-Wine wordt in Nederland geproduceerd en is volledig uitgerust om tegemoet te komen aan de behoeften van een verscheidenheid aan opslagcapaciteiten. Als de voeding is niet de beste keuze voor u, een verscheidenheid aan andere E-Wine eenheden zijn ook beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten. Deze omvatten de E-Wine 10, 10, 12, 20, 30, 40, 60, en 120 cu ft (incl. plank), die kan worden uitgerust met de standaard of optionele plank. De opslagcapaciteit kan als volgt worden geconfigureerd: - 20 cu ft: 6 maanden (6 maanden periode) - 30 cu ft: 12 maanden (12 maanden periode) - 40 cu ft: 3 jaar (3 jaar periode) - 60 cu ft: 5 jaar (5 jaar) Dus waarom de noodzaak voor zo'n groot aantal schapcapaciteit?

De belangrijkste reden is dat de plank kan worden aangesloten op een koelmiddel (bijvoorbeeld koelmiddel A is nodig om de koelkast te laten draaien en koelmiddel B wordt niet gebruikt. Als het koelmiddel A is gebruikt door een ander huishouden en vervolgens door het andere huis, zal de temperatuur van de koelkast stijgen. Dus als een koelkast een nieuw luchtcirculatiesysteem nodig heeft, moet hij al het koelmiddel B kunnen accepteren. Het koelmiddel A en B worden ook gemengd in de koelkast. Het is ook essentieel dat de koelkast bestand is tegen de hoge druk van een airconditioningsysteem. In een dergelijke situatie is de koelkast het risico van oververhitting.

Om van een koelkast de capaciteit van het koelmiddel A te maken, moet het koelmiddel B worden teruggebracht tot 1%. Er zijn verschillende manieren om de druk van koelmiddel A te verminderen. Zo hebben sommige landen zoals in Nederland een regeling waarbij het koelmiddel na een bepaalde periode wordt teruggebracht tot 0,7%. Dit wordt een de-regulator genoemd. In Nederland noemen ze dit een "bitter" koelmiddel. Als het koelmiddel bij een temperatuur van 75 graden Celsius is, heeft het koelmiddel een maximale druk van 70 bar. De druk van 75 bar is niet genoeg om de inhoud van een koelkast te bevriezen, zodat de koelkast kan worden gebruikt om koude dranken op te slaan in de koude wintermaanden. De koelkast is niet echt nodig in de zomermaanden, omdat het koelmiddel is meestal slechts op 0,4% of 1,5% druk.