Wat zijn de nadelen van drankkoelkasten?

Jan van de Ven

Omdat ze duur zijn, is het moeilijk om ze goed te laten werken en het is moeilijk om goede recensies te krijgen. Het is hetzelfde met de meeste andere soorten producten, zoals kleding en schoenen. Ik zal u een lijst van de top 7 voordelen van drank koelkasten:

#1 De kosten van de koelkast zijn laag

U kiezen welk type koelkast u wilt. Een koelkast die 500 Euro kost past bij bijna elk budget. De meesten van ons zullen niet 500 Euro uitgeven aan een koelkast, maar als u op zoek bent naar iets een beetje duurder, u een geweldige deal bij Amazon of eBay. Bekijk mijn beoordelingen van een goede 7 jaar oude koelkast die ik kocht bij een lokale winkel:

#2 Het is handiger om te gebruiken

Een koelkast is veel beter dan een gewone koelkast. Dat komt omdat er geen noodzaak om een kast te openen om het water dat u wilt krijgen. U drukt gewoon op de knop aan de zijkant om in te schakelen. Dit maakt het een beetje makkelijker om te bewegen als je op bezoek bent. De koelkast kan worden geopend, zelfs als het licht niet aan staat. Dit maakt de koelkast minder kwetsbaar voor de zon. Wanneer u op zoek bent naar een drankje, het licht gaat uit en je moet de knop te draaien.

#3 Het is minder luidruchtig

Veel van de koelkast-dragende klanten die ik heb ontmoet zeggen dat ze liever het geluid van de koelkast deur openen en sluiten aan het lawaai van de compressor of vriezer. Dit is een probleem met sommige modellen van de koelkast die een stem-geactiveerde deuropeer hebben. Als de compressor is ingeschakeld, kan het zeer luidruchtig zijn en u de compressor en de vriezer deur horen openen en sluiten. Het geluid dat uit de compressor/ vriezer deur komt is niet hetzelfde als het geluid dat uit de deur komt, maar het is genoeg om u in gevaar te brengen.

#4 Het is stiller met meer fans

Veel klanten vertellen me dat ze niet willen dat de koelkast klinkt alsof het je probeert te krijgen. Ze willen dat het geluid stil genoeg is dat ze niet naar een aparte kamer hoeven te gaan en het geluid proberen te overstemmen. Het is niet altijd mogelijk om voldoende fans in te stellen. Als u wilt dat het geluid luider, zet een paar fans op. Aanbevelingen voor drankkoelkasten? Als je geen fans hebt, zet dan twee fans aan (een aan de achterkant en een aan de voorkant). Im Kontrast zu drankenkoelkast ist es ergo auffällig beachtenswerter. Ik ben niet de enige persoon die dit probleem heeft en dat is waarom ik deze blog heb geschreven.

#5 Het is moeilijk om goede prijzen te vinden voor dranken koelkasten U vindt verschillende merken en modellen van koelkasten op de markt. Ze worden vaak geadverteerd tegen verschillende prijzen. De prijzen zijn meestal hetzelfde, maar soms is er een grote variatie. Een van de belangrijkste redenen is dat er veel verschillende modellen met verschillende prijsklassen. Hetzelfde model kan een andere prijs hebben in de VS, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Portugal en Spanje, bijvoorbeeld. Als je een koelkast koopt, koop je niet zomaar één model. U koopt ook een hele reeks van verschillende modellen, afhankelijk van het merk, model en land van herkomst. Dit kan een groot effect hebben op de prijs. #6 Je moet de advertenties zorgvuldig te lezen Meestal lees je maar een paar regels op een advertentie. Het kan belangrijk zijn voor een consument om de hele productbeschrijving en functies te kennen. De enige tijd om een advertentie te lezen is als er een prijs of een promotionele aanbieding is. In dat geval kan de advertentie zeer krachtig zijn. Hier zijn enkele voorbeelden. #7 Uw persoonsgegevens zijn erg belangrijk.